Centralni izklop razsvetljave:

Predstavljajte si, da ob izhodu iz hiše enostavno s pritiskom na eno samo tipko izklopite kompletno razsvetljavo po hiši in se nato odpravite brez skrbi, da ste kje v hiši pustili vključeno svetilko.

Nastavitev scene svetlobe:

Svetlo za jedilno mizo, udobno pri kaminu, pravilna svetloba pri gledanju televizije: za vsako opravilo potrebujemo specifično osvetljenost, ki nastaja iz več virov svetlobe. Zaradi tega ni potrebno posamično vključevanje svetilk ter posamična regulacija svetlosti. Namesto tega si sami določite poljubno kombinacijo svetil in njihove svetlosti, ki jo lahko prikličemo kadarkoli s pritiskom na eno samo tipko ali daljinskim upravljalnikom. In če se pojavi želja po novi svetlobni sceni, jo lahko zelo enostavno, vključno s položajem žaluzij shranite v spomin.

Zunanja razsvetljava:

Čudovit pogled ter lahkotni dostop do hiše ali objekta vsekakor omogoča dobro zastavljena razsvetljava, katera se samodejno vključuje glede na noč, čas in ostale dejavnike.

Zunanjo razsvetljavo kakor tudi ostalo, lahko vključujete z nadzornim LCD tablojem, radijskim ročnim upravljalnikom, telefonom ali celo preko interneta.

 

 

Copyright ® 2005 www.inteligentna-hisa.si

 

Novice    Galerija     Povezave     Download     FAQ