KAJ POMENI "INTELIGENTNA HIŠA"

Predstavljajte si, da je ura odbila polnoč. Ležite v postelji in se prebudite zaradi nenavadnega ropota. Obdaja vas trda tema, nakar nastopi tišina. Trudite se, da bi ponovno zaspali. Ne morete. Niste namreč prepričani, ali ste še vedno sami v hiši. Prižgete luč. Odpravite se v dnevni prostor. Tudi tam prižgete luč. Počasi se odpravite na teraso, prižgete luč tudi na vrtu in preverite, ali zunaj ni nikogar. Ko se nato s hladnimi nogami in popolnoma budni ponovno uležete v posteljo, je noč že skoraj mimo.
Takšno ali podobno dogajanje je skoraj vsak od nas že kdaj doživel. Kot rešitev Inteligentne hiše je tukaj tipkalo, nameščeno ob vzglavje vaše postelje, s katerim v enem samem trenutku osvetlite vse zunanje prostore, notranje prostore ali poljubno kombinacijo luči v vaši hiši.
Ampak Inteligentna hiša vam nudi mnogo več.
Kdor ima skrbi še na dopustu, da je doma pozabil izklopiti luč ali kak drug električni porabnik, ga lahko v vsakem trenutku izklopi s pomočjo mobilnega telefona ali interneta. V primeru dežja se vam samodejno zaprejo vsa strešna okna, ki so odprta. V primeru nevihte ali vetra se samodejno dvignejo žaluzije ter zloži markiza in je tako zaščitena pred poškodbami. Tudi s tem še daleč ni konec prednosti inteligentne hišne tehnike.

Prednost Inteligentne hiše je v prilagodljivosti uporabniku in njegovemu udobju. Vse funkcije se lahko prilagodijo zahtevam oz. željam individualnega uporabnika. S preprostim programiranjem je sistem nadgradljiv za nadaljnje zahteve oz. želje.
Najbolj pogosto vprašanje ki se pojavlja pri načrtovanju vaše sanjske hiše je: "Katere rešitve potrebujem?" Odgovora na to vprašanje v splošnem žal ne poznamo. Vendar vam s pomočjo individualnega svetovanja lahko podamo naše ideje, ki so posebej prilagojene vašim potrebam in finančnim zmožnostim ter vam seveda nudijo tudi možnost kasnejših nadgradenj.

 

Smo podjetje, ki se ukvarja z načrtovanjem in izvedbo inteligentnih instalacij.

 

Copyright ® 2005 www.inteligentna-hisa.si

 

Novice    Galerija     Povezave     Download     FAQ